Amersfoort City Trail

Na Haarlem en Groningen, organiseert Amersfoort nu ook haar 1ste Amersfoortse City Trail, op zondag 24 maart. Ontdek je eigen stad als nooit te voren. Je passeert of doorkruist de vele mooie plekken die de stad Amersfoort te bieden heeft.

Wat is een City Trail?

Een City Trail is een bijzondere hardloopbeleving. Rennen of wandelen over een parcours waarvan je nooit had gedacht dat het mogelijk was. Het is namelijk niet zomaar een run, maar een run door gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Dat is een City trial. Enne.. vergeet niet te genieten he, van al het moois, het gaat namelijk om de lol!

Parcours

Niet alle plekken worden van te voren bekend gemaakt zodat je ook nog verrast wordt tijdens de Amersfoortse City Trail. Maar één ding is heel zeker, de Amersfoortse City Trail start en eindigt rondom De Observant. Superleuk om via de Buitentuin, de Doelen en de Kloostergang van de Observant te lopen!

Waar loop je nog meer langs?

De route leidt je vervolgens langs de Mannenzaal, hier waan je je even terug in de tijd. Vanzelfsprekend lopen we ook door het gigantische sportcomplex de Amerena. Ook de mooie trappen in de bibliotheek Eemland mogen we natuurlijk niet overslaan. Al bekend met de nieuwe Rock City Brewery? Een gezellige plek voor je supporters om je aan te moedigen! Altijd al op het podium van de Flint willen lopen? Ook dat gaat werkelijkheid worden. Meer ga ik écht niet verklappen, doe mee en ervaar het zelf!

Geef je op!

Je kunt je nu nog opgeven en meedoen. Er zijn 3 afstanden waar je uit kan kiezen: 10km, 13km en 3 km. Geef je hier op!

Geef je bedrijfsteam op en doe mee als bedrijf!                                                                                         

Ook bedrijven kunnen zich nog aanmelden. Even de voordelen op een rijtje:

  • Een plek om je even met je team terug te trekken. Hebben jullie al een groepsyell?
  • Koffie en thee
  • Teamfoto digitaal gestuurd, een leuk aandenken voor op kantoor

Zin een kop koffie of een glas fris? 

De Observant staat met een bar bij de start en finish. Zin in een kopje koffie/thee, water of AA Drink? Je kan bij ons pinnen en contant betalen.

Koffie/thee:           € 1,00

Flesje AA- drink:  €1,50 

Flesje water:          € 1,50

Amsersfoortse City Trial

Winactie! Hoe leuk, er zijn twee prijzen te winnen!!

Maak een foto terwijl je tijdens de run in de Observant loopt, deel deze met de Observant en zet hier bij hashtag #winactie. Vergeet hierin niet De Observant via Facebook of Instagram te taggen en maak kans op een bijzonder aandenken aan deze run. Misschien win jij  De Observant in het klein of een koffiebreak met gebakje voor 2. De winnaar wordt op 24 maart bekend gemaakt!

locatie Amersfoort city trail