De Observant weer helemaal open!

Ontzettend blij met het goede nieuws, wij kunnen weer helemaal open.

Ons café blijft zoals dit de afgelopen tijd ook al was open van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 en 19:00 uur.

Het is vanaf vrijdag 18 februari ook weer mogelijk om een feest of borrel te organiseren. Ons café is af te huren tot 01.00uur voor bijvoorbeeld een feestavond ter ere van een verjaardag, bruiloftsjubileum of gewoon omdat je zin hebt in een feestje.

Tot 25 februari zijn wij nog verplicht het Corona toegangsbewijs (CTB) te vragen. Daarna hoeft dit niet meer.
Ook is dan het houden van 1,5 meter afstand, en dragen van een mondkapje niet meer verplicht.

Door het loslaten van de 1,5 meter afstand kunnen wij weer veel meer mensen welkom heten, ook in onze zalen. En daar zijn wij heel blij mee. De kleinste zaal heeft een capaciteit van 10 personen in blokopstelling en in onze grootste zaal passen tot wel 150 personen in theateropstelling. Bekijk hier meer informatie over de verschillende zalen.

Doordat de vaste zit plek niet meer nodig is kunt u ook na uw bijeenkomst of congres een borrel organiseren om na te praten en misschien wel bij te praten met collega’s die u al veel te lang niet heeft gezien. Wij hebben hiervoor een speciaal borrelarrangement.

Uiteraard doen wij er alles aan om iedereen zo prettig mogelijk te accommoderen in een van onze zalen. Wilt u toch iets meer afstand houden, vraag ons dan vooral naar de mogelijkheden. Wij denken graag met u mee.

Nog steeds hebben wij ook alle faciliteiten in huis om een livestream te organiseren. Het is mogelijk om een verbinding op te zetten zodat deelnemers thuis kunnen meekijken of meedoen. Daarnaast kunnen wij een verbinding maken tussen twee van onze zalen. Wij horen graag wat uw wensen zijn zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Tot snel bij De Observant!