Update n.a.v. persconferentie 25 januari 2022

Wij zijn weer open! 

Bijeenkomsten mogen weer doorgaan tot 22:00 uur. Ons café is maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 tot 19:00 uur.
Voor onze hele locatie geldt het Corona toegangsbewijs (CTB), het houden van 1,5 meter afstand en het dragen van een mondkapje tijdens verplaatsing. Daarnaast is een vaste zitplek verplicht.

Wij hebben 13 verschillende vergaderruimtes, de kleinste zaal heeft een capaciteit van 6 personen en in onze grootste ruimte passen wel 46 personen in theater opstelling. Uiteraard allemaal op 1,5 meter afstand.

Wij hebben ook alle faciliteiten in huis om een livestream te organiseren. Het is mogelijk om een verbinding op te zetten zodat deelnemers thuis kunnen meekijken of meedoen. Daarnaast kunnen wij een verbinding maken tussen twee van onze zalen. Wij horen graag wat uw wensen zijn zodat wij een offerte op maat kunnen maken.

Bij de ingang van het pand en in de zaal zijn desinfecterende middelen beschikbaar. Bij binnenkomst is het desinfecteren van de handen wenselijk en dient u een mondkapje te dragen. Een vaste zit plek is verplicht zowel in ons stadscafé als in de vergaderruimtes. Wij zullen er voor zorgen dat deze op 1,5 meter afstand van elkaar zijn.