Feestelijke uitreiking

Ruim tweehonderd aanwezige waren getuigen van deze feestelijke uitreiking. De Observant werd volledig omgetoverd tot een Winterparadijs, inclusief vuurkorven en kerstmannen. De gasten werden feestelijk onthaalt met glühwein in het stadscafé van de Observant, waar de dj de stemming er goed in bracht. De uitreiking onder leiding van Danny Rietveld, oprichter van Ondernamen, vond plaats in de sfeervolle binnentuin van de Observant.

Walrick; horecaondernemer, bestuurslid bij diverse organisaties en betrokken Amersfoorter vindt het een enorme eer en is dankbaar en trots op deze mooie prijs!

Walrick Halewijn wint Gouden Parel

Walrick Halewijn wint ondernemersprijs, de Gouden Parel Amersfoort 2018. Walrick is de elfde winnaar sinds de verkiezing in 2008 in het leven werd geroepen door het zakenmagazine OnderNamen. Een leuke bijkomstigheid is dat de prijs werd uitgereikt in zijn eigen eventlocatie: de Observant.  De andere twee genomineerde ondernemers: Koos Koolstra, (De Alliantie) en Timo Breaken, (Zin Events/Proef Amersfoort) wonnen de tweede en derde prijs.

Gouden Parel verkiezing

Amersfoort houdt elk jaar de verkiezing omtrent de Gouden Parel Amersfoort. Daarbij is de belangrijkste vraag: welke ondernemers blonken uit in 2018 en hebben zich in het voorbije jaar op positieve wijze onderscheiden? Na een spannende voorverkiezing, waarin ondernemend Amersfoort massaal stemde, bleven drie genomineerde over. De uitslag van de verkiezing werd bepaald door een combinatie van stemmen van: collega-ondernemers, oud-winnaars en een professionele jury. De verkiezing stond onder toezicht van de lokale notaris, Casper Jones.

Ook is het programma van volgend jaar bekend: de uitreiking van de Gouden Parel 2019 wordt volgend jaar in de Marienhof te Amersfoort gehouden.

Het team van de Observant is erg blij met de prijs en vieren samen de overwinning!