Home>Evenement, Nieuws>Dias Latin Night-Summer Edition

Dias Latin Night – Summer Edition

De zomer is inmiddels in volle gang. Gelukkig duurt deze nog even en mogen we (hopelijk) nog lang genieten van warme en zwoele zomeravonden. Hoe fijn is het om op zo’n avond samen te zijn met vrienden die ook genieten van muziek, dans, een drankje én elkaar. Natuurlijk hebben we afgelopen zomer al ultiem genoten van Dias Latinos; het vrolijkste Latin & Caribisch Festival van Amersfoort. Precies dìt gevoel en déze sfeer brengen wij weer terug, want deze zomer kan je genieten van maar liefst twee bijzondere Latin Nights! Dit keer niet op de locaties van het Dias Latinos Festival maar op de Binnenplaats van de Observant, deze biedt volop ruimte om te dansen en te genieten van de muziek!

Open air latin-salsa avond
De eerste open air latin-salsa avond is gepland op woensdag 31 juli. Eén van de top-percussionisten van Europa, Nils Fischer, verzamelt speciaal voor deze avond de kern van zijn wervelende latinband Descarga Timbera om zich heen met onder andere topzanger Nando Vanin uit Cali, Colombia.

De band verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’ in een internationale topbezetting. Timbazo’s albums ¡Gracias Joe Cuba! en Rumberos a Montón deden de salsa wereld schudden op haar grondvesten en nu is de Observant aan de beurt – Is iedereen klaar voor een vrolijk tropisch dansfestijn?!

Programma, Line-up & Tickets
Om 20.00 uur openen wij onze deuren met een gezellig voorprogramma van DJ Melvin. Kom alvast en geniet van een drankje. Vanaf 21.00 uur zal de band starten met een waanzinnig optreden. Deze avond duurt tot 23.00 uur.

Line up
Nils Fischer – percussie
Nando Vanin – zang
Armando Vidal – percussie
Alex Rodriguez – trompet
Marc Bischoff – piano
Samuel Ruiz – bas

Tickets
Natuurlijk wil je hierbij zijn en zeker zijn van een plekje. Kom niet voor verrassingen te staan en zorg dat je vooraf een ticket besteld. Wij bieden je de mogelijkheid om dit alvast te regelen. Shop nu je tickets hier.

By |2019-10-15T10:22:48+01:00juli 16th, 2019|Evenement, Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Dias Latin Night-Summer Edition