Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Aphranova is het jonge project van zangeres Angelique van Os (1979). De vijfkoppige Gronings/Drentse band is begin 2015 opgericht en bestaat uit Joost van Beek (g), Jesse Vroom (dr), Tony Hoyting (t) en Arthur Buitelaar (b). Aphranova vertolkt nieuwe stukken en songs van hun digitale debuut-ep, Late Bloomer, die april 2015 verscheen onder Challenge Records. De vijf door Angelique geschreven tracks zijn geïnspireerd door persoonlijke ervaringen, maatschappelijke onderwerpen en haar werk als muziek- en reisjournalist. De songs vertellen ieder een verhaal, van tragisch verlies tot avontuurlijke ervaringen in de Oegandese Kidepo Vallei.

Debuut op Radio6  & North Sea Jazz Club
Niet elk bandje begint met een nationaal radio-optreden en een gig in de North Sea Jazz Club. Aphranova maakte haar debuut bij Eerst Jaap, voorheen de radioshow van Jaap Brienen (Radio6 Soul & Jazz), die ze omschrijft als nieuw Nederlands jazz- & soultalent. Een week later spelen ze tijdens Saturday Night Live in de Club, na rising star Jarrod Lawson. Inmiddels heeft de band optredens verzorgd op onder andere het Drents Bevrijdingsfestival, in Simplon, VanSlag, Theater de Nieuwe Kolk, Brinkhuis Laren en is geselecteerd voor showcaseprogramma Drentsch Peil XL 2016.

Aphranova vormt een energiek gezelschap en sluit met haar mix van pop, soul, funk en jazzflavours goed aan bij de hedendaagse generatie die niet in hokjes denkt, maar met open vizier goede muziek wil maken.

Entree: € 5,00 (inclusief een consumptie)

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654