Laden Evenementen

Deze ochtend geniet je van een luxe ontbijtbuffet en klassieke muziek op viool en piano. Annah Posthumius (viool) en Joshua Kurniadi (piano) hebben elkaar leren kennen op het conservatorium van Utrecht. Door hun passie en liefde voor Beethoven zijn ze begonnen met samenspelen en is Beethoven natuurlijk onmisbaar van hun programma.

Joshua Kurniadi komt uit Indonesië, Surabaya, en is speciaal naar Nederland gekomen om bij Henry Kelder te studeren. Hij is begonnen met jazz/pop piano op vierjarige leeftijd en op de middelbare school won hij prijzen met bands. Ook ontdekte hij toen zijn liefde voor klassieke muziek. Naast zijn klassieke studie houdt Joshua nog steeds van het spelen in bands en van arrangeren.

Violiste Annah Posthumius komt uit Nederland, Enkhuizen, en is op achtjarige leeftijd begonnen met vioolspelen. Als peuter luisterde ze liever naar Vivaldi dan K3 en ontwikkelde op jonge leeftijd haar grote passie voor klassieke muziek en in het bijzonder voor de viool. In 2016 werd Annah aangenomen aan de Sweelinck Academie van het conservatorium van Amsterdam en kreeg les van Reinette Thiadens, Emma Breedveld en Sarah Kapustin. Ze is doorgestroomd naar het conservatorium van Utrecht waar ze nu studeert bij Hebe Mensinga.

Tickets (inclusief luxe ontbijtbuffet) zijn HIER verkrijgbaar

Gegevens

Datum:
7 mei
Tijd:
09:30 - 11:30
Kosten:
€22,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant