Laden Evenementen

Saxofonist Alexander Beets en bassist Marius Beets nodigen op onregelmatige tijden bevriende artiesten uit om samen met hen het podium te delen. Voor woensdag 25 mei hebben zij bassist en zangeres Nathalie Schaap en zanger Paul van Kessel gevraagd. Op drums speelt Sven Rozier mee. Dit optreden is tevens een opmaat voor een serie optredens in India en Thailand waar zij een week later naar afreizen.

Nathalie Schaap is een zingende contrabassiste. Haar combi van traditionele jazz met Texas- en western swing, gypsy en af en toe een vleugje country, geeft haar een status aparte in het moderne world jazzlandschap. Zij won het prinses Christina Concours, de Vriendenprijs van ArtEZ & een finaleplek van de Conservatorium Talent Award tijdens Jazz in Duketown.

Paul van Kessel verenigt vele uitersten. Hij werd niet zomaar de trefzekere, meest soulful zanger van funky/ jazzy luisterliedjes. Daarvoor heeft hij een hele evolutie doorlopen. Deze van oorsprong Limburgse zanger heeft al heel wat ervaring opgedaan sinds hij in 2005 afstudeerde aan het Conservatorium in Amsterdam. Na het voltooien van zijn opleiding heeft hij er zeven jaren opzitten van ‘spelen, spelen, spelen’. Voornamelijk als zanger in de jazz- en funkhoek, maar ook als ‘host’ bij DJ’s op clubfeesten en festivals. Hij zong bij o.a. Dox Orchestra, The Young Sinatras en de Wicked Jazz Sounds Band en verzorgde backing vocals op platen van Zuco 103 en Ruben Hein.

Noem de naam Beets waar dan ook ter wereld en er staat een jazzliefhebber in de zaal op die weet waar je het over hebt: kwaliteit, maar ook een stevig potje bop en swing. En swing, dat komt saxofonist Alexander ‘The Hurricane’ Beets zeker brengen.

In deze formatie fungeert broer Marius als bassist, muzikaal leider en artistiek geweten. Samen met drummer Sven Rozier is hij de stuwende kracht achter deze formatie.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en het Nationaal PodiumPlan.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Gegevens

Datum:
25 mei 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
Telefoon:
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant