Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De Amerikaanse saxofonist Bob Sheppard heeft met vele groten het podium en de studio gedeeld: Chick Corea, Herbie Hancock, Peter Erskine, Joni Mitchell, Steely Dan en Stevie Wonder. Op 13 maart is hij in De Observant te bewonderen met het Christian Doepke Trio.

Pianist/componist Christian Doepke bracht begin 2018 zijn album Patience uit met als ‘featured artist’ Bob Sheppard. Het album kon op goede pers rekenen: “Patience is een album dat zeker boven het maaiveld uitsteekt. De muziek op Patience is solide, zelfs extreem solide. Er zijn geen excessen te vinden, de principes zijn modaal, verpakt in eersteklas vakmanschap. De details, de zoektocht naar diepte van de vier muzikanten, maken van Patience een interessant album”, aldus Rinus van der Heijden van Jazznu.com.

En uit Magazine Muziekwereld: “‘Doepke’s uitstekende pianospel en de speelsheid van zijn kwartet tonen opnieuw aan dat goede jazzmuzikanten perfect in staat zijn om persoonlijke ervaringen uit te drukken. Als luisteraar begrijp je precies wat Christian Doepke met beeldspraak en muziek wil zeggen. Een meesterlijke inspanning”.

Het trio wordt in De Observant gecompleteerd door Jasper van Hulten (ook op de plaat), de vaste drummer van Eric Vloeimans’ Gatecrash en Wouter Hamel. Op de contrabas Joris Teepe, die al sinds 1992 in New York bivakkeert en heeft gewerkt met de ‘who is who’ in jazz, waaronder Benny Golson, Sonny Fortune, Rashied Ali, Billy Hart en Randy Brecker.

Dit concert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl