Laden Evenementen

Het cultureel-sociale uitje van het kwartaal dat je niet wilt missen. Vier laagdrempelige, informele vioolconcerten van hoog niveau, intiem en gezellig. Een klein uur vol korte contrastvolle stukken in wisselende stijlen.

Terwijl buiten de wind door de vallende blaadjes suist klinken binnen de heerlijke warme klanken van de vervlogen zomer. Op het programma staan werken van Italiaanse, Spaanse en Griekse componisten, allemaal zonnig en kleurrijk, in deze dagen – een heerlijke nostalgische verzuchting naar de mediterrane zwoele nachten en heerlijke warme dagen.

Speciaal voor deze allereerste editie van Classic Friday Night schitteren straks maar liefst drie muzikale meesters: de bekende Amersfoortse sopraan Henriëtte Feith, een van de meest originele en bekwame gitaristen van Nederland- Izhar Elias en de bijzonder getalenteerde, jonge Amersfoortse cellist -Gied van Oorschot.

Wij hebben zoals altijd een programma (van ruim een uur) vol verscheidenheid aan dynamische, verrassende maar ook vrij bekende stukken die voor verschillende combinaties instrumenten, gecomponeerd zijn tijdens uiteenlopende tijdperken. Het wordt een hartverwarmende, muzikale reis door Zuid-Europa.

Aanvang 20:00 uur
Einde rond 21:15 uur

Kaarten kosten 15 euro

Koop hier uw tickets

Gegevens

Datum:
18 november 2022
Tijd:
20:00 - 21:15
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant