Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ben je cultuur- en kunstliefhebber, doe je er beroepsmatig wat mee of ben een je ondernemer die op zoek is naar wat mensen verbindt? Het Amersfoorts Cultuurfonds nodigt je graag uit voor een gezellige en informatieve cultuurborrel.

Al sinds 2011 financiert Het Amersfoorts Cultuurfonds diverse projecten op het gebied van theater, muziek, wijkkunst en film. Dat doen ze met veel ‘kunst- en vliegwerk’, maar vooral met het bij elkaar brengen van mensen en middelen. Daardoor worden nieuwe initiatieven mogelijk op cultureel en kunstzinnig gebied.

Wat kun je verwachten op deze avond?

  • Een korte inleiding door Gert-Jan Hoogeveen, voorzitter van het ACF.
    Een pitch van projecten die door het ACF in het afgelopen jaar zijn ondersteund, waaronder Tristan Keuris, een jaarlijks concours van talentvolle jonge muzikanten en componisten en Stichting Mirakels met een multimediale publieksbeleving over Het Geheim van Johan van Oldenbarnevelt.
    Informatie over het SAGA (Stichting Art Gala Amersfoort): een groots opgezet gala in theater Flint in Amersfoort vormt het hoogtepunt van een inzamelingsactie voor kansarme kinderen. Vijf restaurants schotelen 350 gasten op zaterdag 12 oktober een diner voor, dat wordt opgeluisterd met optredens en een veiling van kunst, dagjes uit en workshops.
    Een verrassingsoptreden…
    Borrelen, netwerken, borrelen, netwerken, …

Aanmelden voor deze avond? Graag voor 10 september naar secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl

Het is ook mogelijk bij voldoende tijd om zelf te pitchen over een project. Je kunt dan een mailtje sturen naar secretaris@amersfoortscultuurfonds.nl

Entree is gratis. Een vrijwillige bijdrage ten behoeve van het ACF is altijd welkom.

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur JazzPodium Amersfoort: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl