Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Onder de naam ‘De Huiskamer’ presenteert De Observant maandelijks de spannendste singer-songwriters. Bij deze gelegenheden hoort het publiek zowel Amersfoorts talent als nationaal opkomende namen.

Timo de Jong is een muzikant uit Meppel die folk-, country- en popliedjes schrijft en speelt. Liedjes die een beetje over hem gaan, maar eigenlijk op iedereen van toepassing zijn. Maar ook liedjes over autodieven, koibois en dochters die nog geboren moeten worden. Liedjes uit de wereld om zich heen en de wereld in zichzelf. Wat de locatie ook moge zijn, Timo reduceert het tot een gezellige huiskamer waarin hij gevuld met humor en vrij van pretenties zijn publiek vermaakt.

Halverwege 2015 beginnen bassist Robin Bremer en zangeres Maaike Adegeest, beide studerend aan het conservatorium in Rotterdam, met het uitwisselen van ideeën en demo’s. Hieruit wordt een songwriting-duo geboren, na verloop van tijd aangevuld door toetsenist Jonas Wegewijs. Samen met producer Jasper Ras weten ze een stijl te creëren waar het drietal niet van had durven dromen. De sound van TOSSO is geboren. Deze houdt een bijzonder midden tussen dance en p-funk, tussen electronica en rock.

A Brighter Light maakt melancholische popliedjes met een vleugje hoop. In 2014 stonden ze in de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso en stond de band stond in het voorprogramma van SOAK, Mevrouw Tamara en Wouter Hamel. A Brighter Light maakt oprechte muziek over prille liefde, verloren liefde, donkere liefde en sexy liefde. Soms lijkt alles verloren, maar kun je toch nog een lichtje vinden. En soms denk je het beste gevonden te hebben, maar komt er toch een mooier licht voorbij.

Entree gratis

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654