Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Dias Latinos is er nu ook het hele jaar door! In samenwerking met festival Dias Latinos brengt de Observant elke vier weken een zwoele muziekavond. Er kan geluisterd worden, maar uiteraard ook gedanst!

Woensdag 1 mei komt CaboCubaJazz terug naar Amersfoort. Zij nemen trompettist Oscar Cordero mee als speciale gast. CaboCuba bestaat uit zangeres Dina Medina, pianist Carlos Matos, bassist Yerman Aponte, drummer Armando Vidal en percussionist Nils Fischer.

Oscar Cordero ‘Chucky’ is een van de meest bekende trompettisten van zijn geboorteland Venezuela. Hij speelde al op jonge leeftijd als solist in de Filarmónica Nacional de Venezuela. Oscar is van alle markten thuis. Hij speelde internationaal met salsa en Latin jazz legendes zoals Oscar D’Leon, Jerry Gonzalez, Ray Barretto, José Alberto ‘El Canario’, Issac Delgado en vele anderen. De ontmoeting van CaboCubaJazz & Oscar Cordero ‘Chucky’ laat de Observant smelten met opwindende ritmes, sensuele klanken, virtuoze latin jazz en vooral eindeloos speelplezier.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl