Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In samenwerking met festival Dias Latinos brengt de Observant maandelijks een zwoele muziekavond. Er kan geluisterd worden, maar uiteraard ook gedanst! Woensdag 3 april komt CaboCubaJazz naar de Observant. Deze keer staan de spotlights op drummer, percussionist en zanger Armando Vidal Sanchez.

Dit internationale ensemble mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met opzwepende Cubaanse rumba en salsa, geheel in de avontuurlijke geest van de hedendaagse jazz. De Volkskrant betitelde hun muziek als ‘Opwindend, sensueel, weldadig’.

Armando Vidal Sanchez werd geboren in Holguin en studeerde af aan het Conservatorium van Havana. Door zijn soulvolle en virtuoze manier van spelen werkt hij met bijna alle authentieke latin en latinjazz groepen in Nederland. Hij tourt regelmatig internationaal met formaties zoals Timbazo, CaboCubaJazz en Estrella Acosta. Samen met percussionist Nils Fischer en zijn band Timbazo heeft hij onlangs de soundtrack van de bioscoop film ‘Verliefd op Cuba’ ingespeeld en gezongen. Wie weet zal hij een van deze songs brengen.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl