Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In samenwerking met festival Dias Latinos brengt de Observant maandelijks een zwoele muziekavond. Er kan geluisterd worden, maar uiteraard ook gedanst!

Woensdag 6 februari speelt Descarga Timbera met een hoofdrol voor percussionist Nils Fischer.

Descarga Timbera is een zespersoons afsplitsing van de wervelende latinband Timbazo. Deze internationale groep, met bandleden uit Latijns-Amerika, Nederland en Duitsland, staat garant voor een uitbundig dansfeestje. De groep verenigt de intensiteit van de Cubaanse timba met jazz en ‘salsa dura’.

Nils Fischer is een van de beste percussionisten van Europa. Hij tourt regelmatig internationaal met zijn eigen groepen CaboCubaJazz, Timbazo, met Nueva Manteca en vele anderen. Nils is inmiddels op meer dan zestig albums te horen en heeft gespeeld met muzikale legendes, zoals Giovanni Hidalgo, Pío Leiva, Orestes Vilató, Armando Peraza, Paquito D’Rivera en Chocolate Armenteros.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl