Laden Evenementen

Fotograaf Ton de Koning heeft samen met de tekstschrijver Inanna van Ambilicious een nieuwe expositie geopend in Observant. Er hangt een selectie over twee thema’s: landschappen en mensen. De auteur van Ambilicious ging de uitdaging aan en schreef een verhaal dat samensmelt met het beeld dat Ton vastlegde met zijn camera.

In Observant hangen in onze Galerij en Kloostergang een selectie van de foto’s en hun verhaal. Het totale project is te verkrijgen in boekvorm met alle 52 foto’s en teksten via de site van Probeeld. Verhalen die ontroeren, je laten glimlachen of zorgen voor een moment van stilte. Elke werkdag is deze expo gratis te zien van 8u tot 19u in Observant aan Stadhuisplein 7 en hangt er tot 23 februari 2023.

Ton de Koning (1962) groeide op in Rotterdam. De Rotterdamse rauwheid was voor hem de voedingsbodem voor zijn creativiteit. Tijdens zijn carrière in de grafische industrie zette hij de eerste stappen: het lanceren van een SF-tijdschrift. Door zich te verdiepen in de geheimen van verhalen in beeld sprokkelde hij een schat aan kennis bij elkaar. Het was in 2011 dat hij de grote stap zette naar zelfstandigheid: een combinatie van grafisch vormgever en fotograaf.

Deze expositie is mede verzorgd door FotoExpo202.

 

Gegevens

Datum:
2 februari
Tijd:
08:00 - 17:00
Evenement Categorie:
Ga naar de bovenkant