Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Wakker worden met een croissant en Chopin? Ontbijten met muziek van Mozart of Vivaldi? Stadscafé De Observant biedt een ontbijtbuffet met live klassieke muziek. Deze maand met heerlijke pianoklanken.

Felix Justin werd geboren in Surabaja, Indonesië en kreeg op vierjarige leeftijd zijn eerste pianolessen. Daarna studeerde hij piano aan de Yamaha Music School en won prijzen in verschillende Yamaha Piano Concoursen.

Felix heeft zowel zijn bachelor- als zijn masterstudie cum laude behaald aan het Utrechts Conservatorium, waar hij studeerde bij Henry Kelder. In 2015 won hij de eerste prijs van de VriendenCultuurPrijs in Tilburg. Felix heeft ook een beurs gekregen van ErasmusPlus voor een jaar studie in het buitenland, waardoor hij van 2015 tot 2016 aan het Royal College of Music, Londen en de Musik und Kunst Privatuniversität, Wenen kon studeren. Felix heeft zich verdiept in het begeleiden van liederen en opera, en kreeg daarin masterclasses van Rudolf Jansen, Hans Eijsackers, Maurice Lammerts van Bueren, en Jan-Paul Grijpink. Sinds 2014 vormen Felix en Satriya Krisna (tenor) het Samsakta Duo. In 2017 won dit duo de derde prijs, de publieksprijs, en jong juryprijs van het International Student Lied Duo Concours.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl