033 4451654 | info@observant.nl

CONTACT
Laden Evenementen

De jazzklassieker Broken Hearted Melody gezongen door Sarah Vaughan veranderde in 2011 de muzikale wereld van de veelzijdige singer-songwriter Graziëlla Hunsel Rivero. Jazz werd haar eerste liefde!

Zij produceerde twee seizoenen van muziek theatershow “The Grand Ladies of Jazz” en speelde haar one woman show “The Jazz in me”. In haar deel van Amsterdam, Zuidoost, startte zij de ZOJazz Lounge, het enige live Jazzevent met dinner & drinks geheel in de stijl van de Cottonclub en was zij te zien in de muziek theatershow ”Swingin’Harlem” van New York Round Midnight en verschillende shows van de Konrad Koselleck Bigband. In 2018 speelde zij de rol van de bloedvloeiende vrouw in The Passion en was zij onderdeel van de cast van de dinnershow “Brooklyn nights” in studio Aalsmeer. Ook is zij sinds drie jaar één van de ambassadeurs van het Red Light Jazzfestival. Het enige jazzfestival in de oude binnenstad van Amsterdam.

Met Graziëlla Hunsel Rivero sings The Grand Ladies of Jazz gaat zij terug naar haar bron van inspiratie binnen de jazz. Werken van vocalisten Ella Fitzgerald, Dinah Washington, Sarah Vaughan en Peggy Lee passeren de revue tijdens deze show in de Observant.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en het Nationaal PodiumPlan.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Gegevens

Datum:
20 april
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,
Ga naar de bovenkant