Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Graziëlla Hunsel Rivero, The first lady of jazz uit Amsterdam Zuidoost, vertolkt een selectie van haar favoriete songs van de legendarische Grand lady of Jazz, miss Sarah Vaughan. Samen met haar band bestaande uit pianist Pieter van Santen, saxofonist Wim Ninaber, bassist Dan Simon en drummer Maurice Ligthart brengt zij een avondvullend programma voor de echte jazzliefhebber.

Graziëlla Hunsel Rivero draait al ruim dertig jaar mee in de muziekwereld. In 1991 werd ze vierde in de finale van de Soundmixshow als Oleta Adams. Ook componeerde en produceerde zij een groot aantal nummers. In het theater was zij te zien in het stuk ‘De Koningin van Paramaribo’ en haar eigen show ‘The Grand Ladies of Jazz’. Wellicht ken je haar ook van haar deelname aan ‘The Voice’, waar ze in 2014 tot de liveshows reikte. Dit jaar deed zij mee aan ‘The Passion’ met een rol die dit jaar voor het eerst vertolkt werd. Het geloven in eigen talent en eigen kracht heeft ze hoog in het vaandel. Haar levensmotto is dan ook ‘Zet de stap in 3D! – Dromen, Durven, Doen’!

Dit concert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl