Laden Evenementen

Een nieuwe serie als opmaat naar de Bachdag Amersfoort op zaterdag 8 oktober 2022. Geniet van een ontbijt en de mooiste fluit- en pianoklanken.

Irma Vos studeerde fluit aan de conservatoria te Rotterdam en Utrecht, bij Ruud Maas, Jo Hagen en Abbie de Quant. Tijdens en na haar studie heeft zij veel in kamermuziekensembles gespeeld, in vaste en ad hoc bezettingen. Zij maakte vijftien jaar deel uit van het Nederlands Fluitorkest. Regelmatig speelt Irma diverse cantates, onder meer in Amersfoort en Hoorn. Irma geeft les bij Scholen in de Kunst, waar zij ook deel uit maakt van het artistiek team van de School voor Talent Muziek Klassiek. Bij de Bachschool is zij coördinator, geeft zij fluitlessen en dirigeert zij de orkesten.

Frits Kroese studeerde piano aan het Utrechts Conservatorium bij Polo de Haas en Ria Groot. Na zijn studie gaf hij jarenlang schoolconcerten met de tenor George Webb en trad hij regelmatig op als begeleider en kamermuziekspeler o.a. met blaaskwintet Terra. Als solist heeft hij met diverse orkesten pianoconcerten van Beethoven, Schumann en Sjostakovitsch uitgevoerd. Met klarinettist Kees Vos nam hij een album op met werken van de componist Bärmann. Bij Scholen in de Kunst werkt hij als pianopedagoog; diverse oud-leerlingen vonden hun weg naar het concertpodium. Samen met Irma Vos leidde hij jarenlang de School voor Talent Muziek.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Gegevens

Datum:
19 juni 2022
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant