Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Jazz & Jokes is een geheel nieuw comedyconcept waarin Jeffrey Spalburg zijn twee grote liefdes muziek en theater op een organische manier bij elkaar laat komen. Al toerend met het jazzorkest van New York Round Midnight ontstond het idee; de combinatie van topcomedy samen met topjazz in één avondvullende show. Het concept is geïnspireerd door de verhalen van de grote jazzclubs in het New York van de jaren 30. De MC’s in die tijd kondigde de grote jazzorkesten altijd aan met een lach en veel publiekparticipatie. De eerste stand-up comedians kwamen dan ook voort uit deze manier van presenteren.

Zoals jazz de ‘muziek van het moment’ wordt genoemd kan stand-up comedy ook alleen maar bestaan door helemaal in het moment te zijn. Rauw, direct en altijd inspelend op de situatie versterken deze twee kunstvormen zich nu tot één nieuw geheel; Jazz & Jokes. Verwacht een harde lach, omlijst door een muzikaal menu met de spirit van toen in het hier en nu.

Jeffrey Spalburg werkt meer dan tien jaar als professioneel comedian. Hij is een vast kernlid van het Comedycafé in Amsterdam, treedt op in binnen- en buitenland en was op tv te zien in onder andere The Comedyfactory, Vara’s Humor TV en Raymann Is Laat. Ook is hij de drijvende kracht achter het comedypodium FATU in het Bijlmer Parktheater. De muzikale leiding is in handen van niemand minder dan jazzlegende Rolf Delfos. Saxofonist, componist en arrangeur met een lange staat van dienst. Bekend van onder andere The Houdini’s, The Auratones, Licks & Brains en zijn eigen Artvark Saxophone Quartet.

Dit concert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654