Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

The Jazzinvaders leden behoren tot de top van de vaderlandse jazz scène. Hoewel vaak bekroond vanwege hun solistische activiteiten, leveren zij met The Jazzinvaders hun sterkste werk tot nu toe. Alt-saxofonist Rolf Delfos raakt je recht in het hart met zijn bravoure en virtuositeit, maar zal u ook verbazen wanneer hij zijn lyrische kant laat horen. De subtiele groove en harmonieën van pianist Berthil Busstra prikkelen niet alleen de fantasie maar maken ook dat je wilt opspringen en dansen.

Hart van de groep, in vele opzichten, is drummer Phil Martin met zijn uitstekende groove, feel en herkenbare sound. Verder bestaat de groep uit een aantal nieuwe leden die al vaak binnen andere formaties te horen waren op het Social Beats label. Ton van der Kolk op bas. Hij speelde al eerder mee tijdens de toer met Dr. Lonnie Smith. Verder rots in de branding Peter Broekhuizen op bariton saxofoon, bekend van o.a. het Artvark Saxofoon Quartet. En, last but not least, trompettist Cees Trappenburg van o.a. Alain Clark.

De band heeft een geheel nieuw album opgenomen, getiteld “Find The Love” waarbij men zich laat inspireren door seventies disco jazzfunk van artiesten als Roy Ayers, Donald Byrd, George Duke en Earth Wind & Fire. Het inmiddels vijfde album staat vol met funky disco grooves zoals die in de jaren ‘70 werden gemaakt. Dit keer is de groep nog meer gaan zoeken naar liedjes binnen deze kaders en komen zij met 10 aanstekelijke “disco” tunes.

Entree: € 5,00 (inclusief een consumptie)

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654