Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Voor de laatste keer dit seizoen laat CaboCubaJazz de Observant uit haar voegen barsten. Dit internationale ensemble mengt op onnavolgbare wijze de melancholie van de Kaapverdische eilanden met opzwepende Cubaanse rumba en salsa, geheel in de avontuurlijke geest van de hedendaagse jazz. De Volkskrant betitelde hun muziek als ‘Opwindend, sensueel, weldadig’.

De band bestaat uit zangeres Dina Medina, drummer Armando Vidal, pianist Marc Bischoff, bassist Randy Winterdal en percussionist Nils Fischer. De musici zijn afkomstig uit onder meer Cuba, Curaçao en Kaapverdië.

Na razend enthousiaste reacties op hun albums Rikeza y Valor en Corason Africano volgden optredens op onder meer Borneo Jazz, het Havana Jazz Festival en North Sea Jazz. Net terug van een toer in Duitsland is CaboCubaJazz klaar om de seizoen in Stadscafé De Observant knallend af te sluiten – listen, feel, dance and dream with CaboCubaJazz!

Entree € 5,00 (inclusief een consumptie)

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl