Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Sounds en grooves, daar gaat het om bij Licks&Brains. Vanavond brengt deze band een wervelende Funky Kerstshow naar de Observant met de fantastische Simone Roerade (Mrs. Hips) en het illustere rapcollectief Vlijmscherp. Zeer speciale gast dit jaar is Jared Grant, bekend van de Voice of Holland en een van de beste soulstemmen van Nederland. Er is geen betere manier om de dagen voor kerst al in de feestsfeer te komen!

In Amerika tel je als artiest niet mee als je nog geen kerstplaat hebt uitgebracht. In navolging van James Brown, Ray Charles, Ella Fitzgerald, Stevie Wonder en Beyoncé besloot big band Licks&Brains een eigen kerstplaat te maken met jazz-, funk- en soulversies van bekende Christmas songs. Het album met daarop bijdragen van onder andere Shirma Rouse, Kris Berry en Kim Hoorweg stond zelfs even op nummer 1 in de i-Tunes Jazz top 100!

Licks&Brains is 19 man sterke band die jazz, funk, soul, dance, hip-hop en latin weet te mengen tot een verfrissende mix van dansbare Nu-Jazz XXL. Muzikaal Leider is altsaxofonist Rolf Delfos, bekend van onder meer Artvark Saxophone Quartet, the Houdini’s en de Jazzinvaders. De band heeft recent getoerd door China en speelt regelmatig met topartiesten uit de Nederlandse jazz/funk scene, zoals Eric Vloeimans, Anton Goudsmit, Ben Herman en Thijs van Leer (Focus).

Jared Grant is bekend geworden door de Voice of Holland als een van de beste soulzangers van Nederland. Wanneer je de muziek van Jared Grant hoort, dan denk je ongetwijfeld meteen aan de ritmische soul, funk en R&B uit van de jaren ’70 en de vroege 80’s. Geïnspireerd door grootheden als James Brown, Michael Jackson, Stevie Wonder en Prince heeft Jared een geheel eigen sound ontwikkeld, die niet onopgemerkt is gebleven bij de muziekliefhebbers. Dansen en entertainen zit bij Jared Grant in het bloed en hij maakt er op het podium dan ook een groot feest van!

Entree € 5,00 (inclusief een consumptie)

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654