Laden Evenementen

Toetsenist Karel Boehlee, drummer Danny Sahupala, bassist Boudewijn Lucas, percussionist Martin Verdonk, gitarist Lou Guldemond en saxofonist Rolf Delfos, musici uit Nederland, die hun sporen hebben verdiend bij binnen- en buitenlandse acts. De jongens kennen elkaar door het samenspelen in verschillende bands vanaf de jaren 80. Met deze groep spelen zij stukken van Lou’s CD That’s it! en daarnaast stukken van onder andere The Crusaders, David Sanborn en Larry Carlton.

Karel Boehlee is één van de beste Nederlandse (jazz)pianisten en is docent piano aan het Amsterdams Conservatorium en begeleidde 25 jaar lang de Belgische mondharmonica virtuoos Toos Thielemans. Danny Sahupala maakte deel uit van de legendarische fusionband Coopertest en is nog steeds als bandleider betrokken bij diverse acts. Boudewijn Lucas maakte deel uit van de latingroep Nueva Manteca en het Metropole Orkest. Lou Guldemond speelde in de groep Batida en tourde met Big, Black & Beautiful. Martin Verdonk is een percussionist die van alle markten thuis is. Hij maakte twee soloplaten en speelde o.a. met Steve Winwood en Incognito. Rolf Delfos is een bezige bij in de muziekwereld. Hij speelt in verschillende groepen waaronder de Houdini’s en Artvark, daarbuiten heeft hij een radioprogramma op Sublime FM. Delfos en Guldemond maken nu samen deel uit van de bigband Licks & Brains.

Ervaringen tot nu toe zijn dat het publiek vooral een feel good gevoel krijgt bij het luisteren en zien van deze groep: “Eindelijk weer eens muziek met een melodie en een lekkere ouderwetse groove”.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur JazzPodium Amersfoort: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl