Laden Evenementen

LOUW is het nieuwe kwartet van Lourens van der Zwaag (trompet/flugelhorn). Begeleid door Ike van Bergen(toetsen), Mischa Voeykov (basgitaar) en Said Vroon (drums) speelt hij zijn eigen composities. Elk optreden speelt LOUW met een andere gastsolist. Op deze manier is elk concert uniek.

Lourens van der Zwaag is in 2020 als jazztrompettist afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Het is vanaf de eerste lockdown dat Lourens veel eigen muziek begon te schrijven. Deze is sterk beïnvloed door de grote Roy Hargrove, Robert Glasper en Louis Cole, maar ook door de Nederlandse jazzgitarist Anton Goudsmit, onder wiens leiding Lourens in het Nationaal Jeugd Jazz Orkest (NJJO) speelde. De composities passen in het jazz- en hiphopgenre en zijn groovy, warm en energiek.

Matteo Paggi is een fantastische trombonist van Italiaanse afkomst. Zijn stijl is als die van Lourens: warm, energiek en met passie! Lourens en Matteo kennen elkaar van het Conservatorium. In 2018 sloot Matteo in Pesaro zijn bachelor ‘classical trombone’ cum laude af met het hoogst haalbare cijfer. Vervolgens kwam hij naar het Conservatorium van Amsterdam waar hij momenteel een masters degree in jazz volgt. Tijdens dit concert speelt LOUW ook composities van Matteo.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en het Nationaal PodiumPlan.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Gegevens

Datum:
11 mei 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant