Laden Evenementen

Op zondagochtend 11 december verzorgt zangeres Lucette Snellenburg samen met harpiste Judith Jamin een ontbijtconcert vol bekende en minder bekende kerst en wintersongs in Observant. Kom in kerstsfeer genieten van een luxe ontbijtbuffet en prachtige luisterliedjes zoals Have yourself a merry little Christmas en The Christmas Song.

Lucette Snellenburg is een ervaren en veelzijdige zangeres die met haar soulvolle stem en innemende persoonlijkheid op verschillende manieren invulling geeft aan haar passie.
Zo toerde ze als soliste met het Metropole orkest, de WDR Bigband en het Glenn Miller Orkest en maakte ze deel uit van de Vocalgroup Sisters waarmee ze talloze bedrijfsevenementen en radio- en televisieoptredens deed in binnen- en buitenland. Lucette heeft haar eigen zangstudio en geeft zanglessen aan jong en oud. Met evenveel enthousiasme brengt ze samen met haar gitarist muzikale serenades en zingt ze tijdens recepties, tuinfeestjes en bedrijfsborrels.

 

Judith Jamin is een veelzijdig harpist die warmloopt voor alles wat met het instrument te maken heeft, uiteraard met haar wortels in de klassieke muziek. Na haar studie aan de conservatoria van Den Haag en Utrecht heeft zij zich vooral toegelegd op het spelen van kamermuziek. Met fluitist Francien Post vormt zij al sinds hun studie een vast duo en daarnaast werkte zij in talrijke andere settingen.

Tijdens dit speciale kerstontbijt zal Judith zich van een heel andere kant laten horen als begeleider van Lucette.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

 

Een concertkaart is inclusief een luxe ontbijtbuffet!

Gegevens

Datum:
11 december 2022
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/lucette-kerst

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant