Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Pianist Mike Ledonne is op tournee in Europa en doet daarbij ook de Observant aan. Tijdens deze Europese tour speelt hij soulklassiekers met een jazzsausje en pakkende nummers van bijvoorbeeld Earth, Wind and Fire en Horeca Silver. Hij speelt tijdens zijn Europese zoektocht naar de groove met altsaxofonist Vincent Herring en de Nederlandse artiesten gitarist Martien Oster en drummer Hans Braber.

Mike Ledonne was elf jaar lang de muzikale leider in de band van Milt Jackson. Hier werkte hij met legendarische jazzartiesten als Benny Goodman, Sonny Rollins, Art Farmer en Dizzy Gillespie. Voor zijn New York Quartet (met Peter Bernstein en Eric Alexander) bewerkte hij de muziek van de O’Jays, Michael Jackson en Nathalie Cole.

Vincent Herring wordt gezien als een van de grote opvolgers van Charlie Parker en Cannonball Adderley. In de jaren ’80 speelde hij als opkomend talent mee met Horace Silver. Sinds die tijd tourt hij wereldwijd. Onlangs speelde hij nog met Wynton Marsalis bij het Lincoln Center.

Martien Oster heeft met de meest uiteenlopende artiesten gespeeld, zoals Monty Alexander, Diana Krall (hij speelt mee op haar eerste album) en Dr. Lonnie Smith. Hans Braber staat bekend om zijn melodische spel, precisie en swing. Hij werkte onder andere met Lee Konitz en Dena de Rose.

Dit concert is (mede) mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl