Laden Evenementen

Iedereen kent het beroemde verhaal van de ijdele koning die dag en nacht bezig is om zichzelf te verkleden. Hij lijkt net rupsje nooit genoeg, want hij is nooit tevreden. Steeds verlangt hij naar nog meer, andere, nieuwere en bijzondere kleren. Tot er twee slimmeriken hem eens helemaal op de hak nemen met hun verhalen over een geheimzinnige stof waarmee hij ook zelfs kan testen of mensen slim of dom zijn.

Een hilarisch verhaal van lang geleden, een tijdperk waarin meerdere koningen doorsloegen in hun ijdelheid en hebzucht en de gewone mensen vergaten. En eigenlijk ook een beetje herkenbaar in het nu – alleen zijn de kleren al die likes op social media en de koning? Wij allemaal slaan weleens door in ons eigen ijdelheid. Dit muzikaal sprookje wordt verteld en gespeeld met muziek van Mozart en Prokofiev.

Klassiek voor Kids zijn muzikale sprookjes ontwikkeld speciaal voor kinderen vanaf 4 jaar. Aan de hand van een verhaal word je meegenomen in de magische wereld van klassieke muziek.

Verteller: Moniek Nusselein
Viool: Rada Ovtcharova en Rossi Ovtcharova

LET OP! Deze voorstelling begint een halfuur later dan tot nu toe gebruikelijk was. Vanaf 11:15 uur kunt u terecht in ons grand café voor een kop koffie, warme chocomel en wat lekkers!

De deur opent om 11:45 uur
Aanvang 12:00 uur
Einde rond 12:45 uur

Kaarten voor kinderen (tot 16 jaar) 5 euro en volwassenen 7,50 euro

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

 

Gegevens

Datum:
5 maart
Tijd:
12:00 - 12:45
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant