Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

In de serie ‘Ontbijt met Beethoven’ deze ochtend een ontbijtconcert met celliste Judith Groen en pianiste Sabrina Avakova. Terwijl u geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet spelen zij werken van bekende componisten uit de klassieke muziekgeschiedenis, zoals Rachmaninoff, Schumann, Chopin, Bach en natuurlijk Beethoven.

Judith Groen behaalde haar bachelor of music bij Timora Rosler, en studeerde daarna verder aan het Koninklijk Conservatorium van Antwerpen bij Justus Grimm. Zij behaalde daar haar Master of Music with Honours in 2014. Groen is remplaçent in de Filharmonie Antwerpen, actief in kamermuziek en treedt regelmatig op als duo Colour Collective met pianiste Maureen Wong.  Ook met Sabrina Avakova betreedt zij regelmatig het podium.

Sabrina Avakova is geboren in Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan. Vanaf haar 5e jaar kreeg zij les van Lidiya Nikolayevna, bekend vanwege haar methodiekboeken.  Op 11-jarige leeftijd gaf Avakova concerten in de hele Sovjet Unie en op haar 12e ontving zij de Nationale Filharmonie prijs in de categorie jonge talenten.  In 2006 begon Sabrina aan het Utrechts Conservatorium als studente van Klára Würtz en behaalde haar Master diploma. Naast uitvoerend musicus is Avakova ook pianodocent bij Muziekonderwijs Midden Nederland in Amersfoort.

Entree: € 14,95 (inclusief ontbijt)

Tickets zijn HIER verkrijgbaar.

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl

De Observant

Openingstijden:

Reserveringskantoor:
ma-vrij 09.00 – 17.00 uur

 

Stadscafé:
ma-vrij 08.00 – 19.00 uur
za 10.00 – 17.00 uur
woensdagavond Live Muziek

 

Zalen:
ochtend: 08.00 tot 12.00
middag: 13.00 tot 17.00
avond: 18.00 tot 22.00

*Overige tijden in overleg

Contact Info

Stadhuisplein 7 Amersfoort

Phone: 033-4451654