Laden Evenementen

Wakker worden met een croissant en Chopin? Ontbijten met muziek van Mozart of Vivaldi? Stadscafé De Observant biedt een ontbijtbuffet met live klassieke muziek.

Duo Ak?o bestaat uit de Nederlands/Nieuw-Zeelandse violiste Ella van der Mespel en de Griekse pianist Orestis Dimitriadis. Tijdens hun studie aan het Utrechts Conservatorium begonnen zij in 2012 met samenspelen. Op zondag 2 februari speelt het duo een programma met werken van o.a. Bach, Mozart en Tsjaikovski.

Ella van der Mespel (1991) is geboren en getogen in Nieuw-Zeeland, waar ze reeds jong in verschillende orkesten speelde. In 2011 verhuisde Ella naar Nederland. Zij studeerde aan de conservatoria van Utrecht en Rotterdam. In 2017 won zij de tweede prijs in de competitie Prix d’Harmonie en won toen ook de publieksprijs. Zij heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig violiste die ook op jazz podia actief is.

Orestis Dimitriadis (1986) studeerde aan de conservatoria van Thessaloniki en Utrecht, waar hij bij Martijn van den Hoek zijn bachelor behaalde. Orestis heeft o.m. deelgenomen aan de festivals ‘Schubert aan de Waal’ en ‘Musik Zentral’ in Bad Aussee (Oostenrijk), waar hij soleerde met de ‘Internationale Donau Philarmonie’. Orestis geeft solorecitals en kamermuziekconcerten in binnen- en buitenland.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur JazzPodium Amersfoort: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl