Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

De in Amersfoort geboren en getogen Lara Kowsoleea is te gast tijdens de RootzStock sessie. Samen met haar muzikale vrienden zingt ze deze avond een repertoire van mooie luisterliedjes en klassiekers uit de soul en pop. Daarbij laat ze zich inspireren door haar persoonlijke helden zoals Stevie Wonder en Aretha Franklin.

Lara is al geruime tijd werkzaam in de muziek. Als achtergrondzangeres, maar vaak ook op de voorgrond, in Nederland en daarbuiten. Zo stond ze begin dit jaar in het Concertgebouw als backing vocal van Michelle David (Michelle David & the Gospel Sessions), heeft ze jarenlang op het podium gestaan achter de Vlaamse Belle Perez, en deed ze een Europese festival tour met dance-diva Kate Ryan. Als lead vocaliste was ze onder andere lid van De Fonk en gaat ze dit jaar door het land in een club-tour met Danspaleis van Kooten.

Lara wordt begeleid door:
Xander Buvelot – bas
Frank Stukker – gitaar
Arthur Lijten – percussie

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Op de hoogte blijven?

Concert update? Aanbieding? Mis het niet! Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.

Informatie

Wij bieden iedere woensdag live muziek in diverse stijlen aan voor het Amersfoortse publiek. Voor de organisatie van deze avonden hebben wij externe programmeurs.

Daarnaast staan wij open voor de invulling van live muziek op andere avonden. Dit moet voldoen aan een aantal voorwaarden:
– Je komt uit de regio Amersfoort
– Je hebt beschikbaar live materiaal om te kunnen beoordelen

Ook een keer optreden in Amersfoort? Neem contact op met een van onze programmeurs

Programmeur POPservant : Ramon Doornekamp – Ramon@Rootzstock.NL
Programmeur Latin-Jazz: Nils Fischer – cabocubajazz@me.com
Programmeur Jazz: Alexander Beets / Floor Visser – info@firstfloorproductions.nl