Laden Evenementen

Het cultureel-sociale uitje van het kwartaal dat je niet wilt missen. Vier laagdrempelige, informele vioolconcerten van hoog niveau, intiem en gezellig. Voor de lente editie van de serie Classic Friday Night hebben we een dromerig programma. Vol geliefde werken van Saint-Saëns, Debussy, Satie, Fauré & meer.

Laat je vervoeren door de sferen van de Franse salon van begin 1900. De viool en de harp is niet de meest voor de hand liggende combinatie maar het schept een delicaat en magische klank vergeleken met de meer traditionelere ensembles. Af en toe worden de dromerige sferen opgeschud door een zwierige tango van Piazzolla en een paar stukken met een Oosters tintje.

Speciaal voor deze derde editie van Classic Friday Night schitteren twee muzikale meesters: harpiste Judith Jamin en violiste Rossi Ovtcharova.

Classic Friday Night heeft zoals gebruikelijk een programma (van ruim een uur) vol verscheidenheid aan dynamische, verrassende maar ook vrij bekende stukken die voor verschillende combinaties instrumenten, gecomponeerd zijn tijdens uiteenlopende tijdperken.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Harp: Judith Jamin

Aanvang 21:00 uur
Einde rond 22:15 uur

Kaarten kosten 15 euro

Gegevens

Datum:
21 april
Tijd:
21:00 - 22:15
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Ga naar de bovenkant