Laden Evenementen

Op zondag 12 juni verzorgt Sanne Berghuis het ontbijtconcert in de Observant. Terwijl je geniet van een croissant en verse jus speelt zij bekende en minder bekende werken uit de klassieke muziek.

De in Amersfoort geboren Sanne Berghuis (1998), was zeven jaar toen begon ze met pianolessen bij Scholen in de Kunst. Ze kreeg les van Machteld Nijeholt en vervolgens van Hans van Ham. Met twee goede vriendinnen (violiste Serena Vanheuverswijn en celliste Hedwig Kok) speelt ze in het pianotrio Zahetsa. Hiermee heeft zij de eerste prijs gewonnen bij zowel de Norman Cooper Chamber Music Competition (Aberdeen, 2014) als bij het Tristan Keuris Kamermuziek Concours (Amersfoort, 2015). Van 2014 tot 2017 speelde Sanne in het Amersfoort Jeugd Orkest, als pianist en als slagwerker/paukenist. In 2019 behaalde ze haar bachelor diploma Klinische Psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en vervolgens ging ze klassiek piano studeren bij Henry Kelder aan het Conservatorium van Utrecht. Momenteel zit ze in het vierde jaar van de bachelor. Daarnaast is Sanne op dit moment werkzaam als pianodocent bij de lespraktijk ‘Pianolessen Utrecht’ in Vleuten.

Op zondag 12 juni zal Sanne Berghuis een programma spelen met werken van Debussy, Bach, Prokofiev en Chopin. Van Beethoven speelt zij het pianoconcert nr. 3 in c klein. Deze compositie (een bewerking voor piano en strijkkwintet) voert zij uit met medewerking van Miriam Olsen (viool), Tina Draadjer (viool ), Jeltje Quirijnen (altviool), Hedwig Kok (cello) en Orrin van Leeuwen (contrabas).

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Gegevens

Datum:
12 juni 2022
Tijd:
09:30 - 11:00
Kosten:
€22,50
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant