Laden Evenementen

Is het jazz? Is het funk? Is het soul? De muziek van The Auratones is het best te omschrijven als soul-jazz met latin- en world invloeden: funkin’ hard, origineel en dansbaar. Jazz with a beat: een ideale combinatie van groovy muziek en de vrijheid van jazz improvisatie.

Menig dampende zaal kan getuigen! Nu-jazz met de wortels diep in het verleden, gespeeld door musici die tot de top van Nederlandse jazz-, funk- & world scene behoren.

The Auratones hebben op talloze festivals gespeeld o.a. op het Bossa Estufafestival in Maastricht, het World Port Jazzfestival in Rotterdam, twee keer op het North Sea Jazzfestival, de Film Festivals in Utrecht en Rotterdam, Heineken Jazzfestival op Curaçao en op het International Summer Jazz Festival in Riga, Letland. Ook waren live te horen in radioprogrammas als Tros Sesjun en Tros Muziekcafé.

The Auratones hebben met een aantal fantastische gastsolisten samengewerkt, waar vaak aparte muziek voor werd geschreven, zoals Thijs & Berenice van Leer, Candy Dulfer, Boris, Gerard Presencer, Berget Lewis, Loes Luca, Eric Vloeimans e.v.a.

Dit optreden wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten en het Nationaal PodiumPlan.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Gegevens

Datum:
14 september 2022
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant