Laden Evenementen

The Fours zijn vier superkrachten gebundeld. Deze vier heren hebben hun sporen verdiend door te spelen in New Cool Collective of Holland Big Band, samen te werken met Jamiroquai en Chaka Khan of les te geven aan het conservatorium. Hun onderlinge chemie kwam tot hen tijdens een oefensessie, de rest is geschiedenis. Altijd funky, energiek en swingend.  Hun eigen composities variëren van Latin Jazz tot Afro funk vibes. Mis het niet. May you be with The Fours!

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

The Fours zijn:

Leslie Lopez (Puerto Rico)
Bassist, percussionist, componist en arrangeur heeft over de hele wereldgespeeld, opgenomen en getoured met vele internationale acts, waaronder Nueva Manteca, Cubop City Big Band en Conexión Latina. Hij is al 29 jaar lid van de internationale Nederlandse groep “New Cool Collective”. De band bracht in totaal 18 albums uit, won vele prijzen waaronder een Edison en een Gouden Kalf. Hij heeft lesgegeven aan conservatoria in Europa, Latijns-Amerika en Azië en produceert zijn eigen muziek. Zijn eigen album “Bomba Moderna” is een masterpiece.

Finn Peters (Engeland)
Een meermaals bekroonde saxofonist, fluitist, componist en producer. Zijn veelzijdige, brede benadering van compositie en improvisatie komt voort uit het werken met enkele van de meest vooruitstrevende artiesten van het afgelopen decennium.Hij speelde o.a. met Jamiroquoi, Chaka Khan, Incognito en Sam Rivers. Naast zijn eigen projecten en platen label heeft hij de afgelopen 25 jaar als side-man gewerkt en wereldwijd opgetreden in meer dan 90 landen. Finn won de categorie “Beste sessie” van Radio 1 Worldwide Awards en werd tweede in de categorie “Beste album” Ook won hij de BBC Jazz Award.

Jeen Rabs (Nederland)
Gitarist en componist is actief in verschillende muziekstijlen en speelde onder meer in New York, Zuid-Amerika, Azië en Afrika en bracht 2 cd’s uit onder zijn eigen naam. Als docent was hij werkzaam aan de Universiteiten van Rio De Janeiro, Bangkok en Addis Ababa en is hij met enige regelmaat actief als studiomuzikant in Dublin. Jeen speelt ook met Deborah Carter, Zandscape en de Holland Big band.

Olaf Keus (Nederland)
Master op drums in zijn favorieten stijlen jazz, Latin, Braziliaans en funk en speelt percussie-instrumenten uit Zuid-Amerika en Afrika. Hij is thuis in vele stijlen en laat dit horen met o.a. Mike Dell Ferro, Ronald Snijders en Efraïm Trujillo. Olaf speelt met veel Braziliaanse artiesten zoals Ceumar en Celio Roberto Silva. Olaf en de Indonesische pianiste Nita Aartsen touren al enige jaren samen door Azië en Europa. Hij is drum en ensemble leraar aan de Muziekschool Amsterdam en geeft Body percussie lessen aan het Amsterdamse Conservatorium.

 

Gegevens

Datum:
7 juni
Tijd:
20:30 - 22:30
Kosten:
€10
Evenement Categorieën:
,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant