Gloednieuwe website voor historische Observant

Dé historische toplocatie voor evenementen in het hart van Amersfoort heeft een gloednieuwe website. Op www.observant.nl is nu nog duidelijker hoe uitgebreid de mogelijkheden zijn voor trainingen, feesten, lunch of zakelijke evenementen in het voormalig klooster.

Het is niet gemakkelijk om de veelzijdigheid van Observant samen te vatten op een website. Het historische gebouw is een locatie voor jazzconcerten én voor een zakelijke bespreking. Observant organiseert bruiloften én heeft prachtige ruimtes voor een inspirerende training. De binnenplaats is een verscholen historisch decor voor evenementen en feesten. En het terras en café zijn een pleisterplaats voor goede koffie of een ontspannen lunch.

De nieuwe website geeft letterlijk en figuurlijk een goed beeld van de mogelijkheden van Observant. Het ontwerp van de website is van Studio DDO uit Amersfoort en de site is gebouwd voor KeyWare.

Contact opnemen met Observant via www.observant.nl is mogelijk met slechts een klik. Maar ouderwets bellen kan natuurlijk ook 033-445 1654. De medewerkers van Observant denken graag mee om van een evenement, training, feest of concert een succes te maken.