Top trouwlocatie De Observant

Wij doen mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 30 juni 2019. Ga jij binnenkort trouwen? En ben je opzoek naar een leuke locatie? Deze route is geschikt voor iedereen die zich wil oriënteren op een trouwlocatie. Ontdek de mogelijkheden, laat je inspireren en doe leuke ideeën op. Tussen 11.00- 16.0o uur openen wij onze deuren. De Open Toptrouwlocatie Route= Dé open dag om sfeer te proeven!

Programma Open TopTrouwlocatie route

Dat scheelt, je kan lekker vrij binnenlopen en rondkijken tussen 11.00 uur en 16.00 uur.  Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden voor een receptie, huwelijk, huwelijksdiner of complete feestavond! Kom langs tussen 11.00 uur en 16.00 uur en laat je inspireren en informeren.

Observant Toptrouwlocatie route

Ceremonie bij de Observant

De Observant is een officiële trouwlocatie met sfeervolle trouwzalen. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? De Henrickzaal, een historische trouwzaal met authentieke balken staat zaterdag in ceremonieopstelling opgesteld.

Trouwen bij de Observant in de Henrickzaal

Verborgen parel

Neem ook eens een kijkje op de binnenplaats! De verborgen parel van de Observant. De binnenplaats biedt een oase van rust. Prachtig bij mooi weer maar ook in de winter zijn er veel mogelijkheden. Zelfs het ja-woord kan hier gegeven worden.

Locatie

Je vindt ons aan de rand van de historische binnenstad. Je bent van harte welkom aan het Stadshuisplein nummer 7 (tegenover de hoofdingang van het stadhuis). Met veel plezier laat het team van de Observant jou zien wat voor moois er achter het Stadscafé én die historische muren schuilt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op; info@observant.nl of  bel: 033 4451654.

Trouwen bij de Observant