Home>Evenement, Nieuws>14 april Open TopTrouwlocatie De Observant
Open top trouwlocatie route

Wij doen mee!

Wij doen mee aan de Open Toptrouwlocatie Route op zondag 14 april 2019. Ga jij binnenkort trouwen? En ben je opzoek naar een leuke locatie? Deze route is geschikt voor iedereen die zich wil oriënteren op een trouwlocatie. Ontdek de mogelijkheden, laat je inspireren en doe leuke ideeën op. Tussen 11.00- 16.00 uur openen wij onze deuren. De Open Toptrouwlocatie Route= Dé open dag om sfeer te proeven..

Programma Open TopTrouwlocatie route
Dat scheelt, je kan lekker vrij binnenlopen en rondkijken tussen 11.00 uur en 16.00 uur.  Wij informeren je graag over de vele mogelijkheden voor een receptie, huwelijk, huwelijksdiner of complete feestavond! Wil je zelf gewoon even rondneuzen? Helemaal goed, je bent van harte welkom. Laat je inspireren en informeren.

trouwauto

Bekende trouwlocatie in Amersfoort 
De Observant is al vele jaren een bekende trouwlocatie in Amersfoort. Om jullie kennis te laten maken met de Observant nodigen wij jullie graag uit om vrijblijvend langs te komen.

Een mooi entree
De rode loper mag uit! De Observant heeft een speciale ingang waar een loper uit kan en de trouwauto jullie een prachtig entree geeft. Op 14 april kan alvast zelf ervaren hoe het voelt om in een Rolls-Roys te zitten. Of kiezen jullie voor een Tuk Tuk?

Voor de mooiste dag van je leven 
Kies een fijne locatie, die bij je past. Bij de Observant ontbreekt het je aan niets, leggen wij al je gasten in de watten en is zo goed als alles mogelijk. Daar voegt De Observant een historie van 500 jaar aan toe. Dat voel je. Dat beleef je. Wij denken met onze ervaring graag met jullie mee. Voor elk gezelschap, groot of klein, hebben we een geschikte ruimte in ons historische pand. Het is immers jullie dag!

doelen dineropstelling

Kennismakingsgesprek & locatiebezoek
Zondag krijgen jullie de kans om even te snuffelen aan de locatie. Na een een rondleiding door het monumentale pand, spreken we onder genot van een kopje koffie al jullie wensen door. We beginnen met de datum natuurlijk. Wanneer willen jullie trouwen? Hoeveel mensen verwachten jullie? Hoe laat verwachten jullie de eerste gasten? Kortom, jullie geven door hoe de verwachte planning van de dag eruit komt te zien van begin tot eind. Op basis van deze informatie maken wij een offerte op maat. We snappen dat je nog in voorbereidingsfase zitten, dus helemaal precies hoef je het nog niet te weten.

Op de foto zie je een dineropstelling met gedekte tafels, stoelen, linnen, kleine vaasjes met bloemen in de Doelen zaal. Een heerlijke ruimte om samen met vrienden en familie te genieten van een heerlijk diner.

Hartje centrum
Jullie zijn van harte welkom aan het Stadhuisplein nummer 7 (tegenover de hoofdingang van het stadhuis). Met veel plezier laat het team van De Observant jou zien wat voor moois er achter het Stadscafé én die historische muren schuilt. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op; info@observant.nl of  bel: 033 4451654.

By |2019-04-05T11:03:13+01:00april 1st, 2019|Evenement, Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor 14 april Open TopTrouwlocatie De Observant