Vacature medewerker Congressen en Evenementen

Wie zijn wij?

Wij zijn een historisch congres- en evenementen locatie in hartje Amersfoort. Met een prachtige Binnenplaats omringd door 13 vergaderzalen is het een beleving om hier te zijn.

Onze zalen worden verhuurd aan bedrijven voor het houden van kleine vergaderingen tot conferenties met meer dan 100 personen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, van het klaarzetten van de zalen, welkom heten van de gasten en op de afgesproken tijden de catering verzorgen en klaarzetten.

Ook bieden wij de ruimte voor een bruiloft, feest, borrel of condoleance. Dit maakt werken bij ons veelzijdig.

Wie ben jij?

Een enthousiaste representatieve collega die van aanpakken weet maar ook in is voor een dolletje. Gastvrijheid stroomt door jouw aderen en je hebt oog voor detail. Ervaring in horeca is een pré, maar als je dat nog niet hebt leren wij jou graag de kneepjes van het vak. Je bent in ieder geval doordeweeks overdag beschikbaar en wanneer nodig in het weekend.

Wat ga je doen?

Het meubilair, servies en andere geboekte benodigdheden zet je klaar vóor de gasten arriveren. En tijdens de dag zorg je ervoor dat de gasten aan niks ontbreekt. De dag van A-Z verzorgen, de verwachtingen overtreffen en de gasten tevreden weer uit zwaaien. Zo ziet in een notendop jouw werkdag eruit.

Je komt te werken in een klein team met gezellige collega’s. De lijntjes zijn kort en jouw input wordt gewaardeerd. Samen zorgen we voor een fijne beleving voor onze gasten.

Wat krijg je:

  • Een contract voor 24 – 38 uur ( uren zijn bespreekbaar )
  • Een bruisende werkomgeving met leuke collega’s
  • Lunch van de menukaart gemaakt door onze chefkok
  • Salaris naar ervaring
  • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van fulltime)
  • Overuren worden in tijd voor tijd gecompenseerd
  • Opleidings- doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Zie jij jezelf al helemaal werken in ons team of heb je vragen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@observant.nl, t.a.v. Walrick Halewijn.

Download vacature 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!