Vacature Marketing en Communicatie

Wie zijn wij?
Wij zijn een historisch congres- en evenementen locatie in hartje Amersfoort. Met een prachtige Binnenplaats omringd door 13 vergaderzalen is het een beleving om hier te zijn.

Onze zalen worden verhuurd aan bedrijven voor het houden van kleine vergaderingen tot conferenties met meer dan 100 personen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes, van het klaarzetten van de zalen, welkom heten van de gasten en op de afgesproken tijden de catering verzorgen en klaarzetten.

Ook bieden wij de ruimte voor een bruiloft, feest, borrel of condoleance. Dit maakt werken bij ons veelzijdig.

Wie ben jij?
Je geeft (zelfstandig) invulling en uitvoering aan het communicatie- en marketingbeleid en projecten. Je bent op de hoogte van vele marketing en communicatie tricks en hebt ervaring met sociale media. Je bent goed met woorden en houdt van schrijven en het bedenken van content voor zowel sociale media als websites en blogs. Je bewaart goed overzicht, schakelt snel en maakt een planning voor jezelf.
Het hebben van affiniteit met Amersfoort en muziek is een pré.

Wat ga je doen?
Een uitdagende en zelfstandige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor het verder ontwikkelen en uitvoeren van bestaande marketing- en communicatie, met als doel om de naamsbekendheid te vergroten en nieuwe (zakelijke) klanten te bereiken.

In deze functie krijg je veel ruimte voor eigen inbreng en creativiteit, je pakt projecten op en maakt deze succesvol. Je stelt alle content op voor onze eigen kanalen en voor externe platforms en publiceert deze. Verder ontwikkel en zet je andere marketinginstrumenten en -materialen in om het bereik te vergroten, update regelmatig de website om deze relevant te houden en kijkt actief waar teksten kunnen worden aangepast om de vindbaarheid te vergroten.

Je werft publiek voor evenementen en onderhoudt contact met verschillende relaties zoals programmeurs, organisatoren en samenwerkingen. Daarnaast coördineer je (voortraject) de muziekprogrammering en grote Amersfoortse evenementen die bij ons plaatsvinden.

Wat krijg je:

  • Een contract voor 24 uur (uren zijn bespreekbaar)
  • Een bruisende werkomgeving met leuke collega’s
  • Lunch van de menukaart gemaakt door onze chefkok
  • Salaris naar ervaring
  • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van fulltime)
  • Overuren worden in tijd voor tijd gecompenseerd
  • Opleidings- doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf

Zie jij jezelf al helemaal werken in ons team? Reageer dan door een mail te sturen naar info@observant.nl, t.a.v. Walrick Halewijn.

Download vacature 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!