Vacature medewerker sales en reserveringen

Voel jij je thuis in een informele evenementenorganisatie? Heb je gevoel voor sales en heb je zin om je talent in te zetten in een dynamische en unieke organisatie? Dan verwelkomen wij je graag per direct als collega op onze afdeling reserveringen bij Observant in Amersfoort!

Wie zijn wij?
Observant is een historische congreslocatie en grand café in een prachtig voormalig klooster in hartje Amersfoort. Het is een beleving om hier te zijn. Onze heerlijke binnenplaats wordt omringd door 13 grote en kleine zalen. Deze verhuren wij aan organisaties voor kleine en grote vergaderingen tot conferenties met meer dan 100 personen. Daarnaast hebben wij al jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften en feesten. Wij verzorgen alles tot in de puntjes met een klein team van gezellige collega’s. Bij Observant kennen we elkaar, werken we samen en hebben we hart voor de zaak. Samen zorgen we voor een fijne beleving voor onze gasten.

Wat ga je doen?
Het team reserveringen is het eerste aanspreekpunt voor ieder verblijf bij Observant. Als medewerker reserveringen sta je vol enthousiasme de gasten te woord, zowel telefonisch als hier op locatie. Je behandelt aanvragen telefonisch en via de email, stelt zelfstandig offertes op en adviseert gasten over de mogelijkheden. Deze gegevens verwerk je in ons reserveringssysteem en noteer je in draaiboeken voor jouw collega’s van de horeca. Je begeleidt onze gasten bij het voortraject van hun evenement en behandelt de aftersales.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste, representatieve collega die van aanpakken weet, maar ook in is voor een dolletje. Je bent bij voorkeur afgestudeerd aan de hotelschool en in elk geval accuraat, stressbestendig, gastgericht, behulpzaam en je denkt in oplossingen. Je hebt gevoel voor sales; ziet en pakt kansen voor up-selling en voor het werven van nieuwe klanten. Ervaring met programma’s als Microsoft 365 hebben geen geheimen voor je. Wij werken daarnaast met SEM (Smart Event Manager), Teams en Outlook.

Wat krijg je?
• Een contract voor 32 uur
• Een bruisende werkomgeving met leuke collega’s
• Salaris naar ervaring
• Elke 2 weken bedrijfsmassage door SAS.
• Elke dag lunch van de menukaart door onze chef-kok
• Een plek met ruimte voor eigen initiatief, input en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Zie jij jezelf al helemaal werken in ons team of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@observant.nl, t.a.v. Walrick Halewijn. Meer over Observant staat op www.observant.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.