Vacature medewerker sales en reserveringen

Ben jij nauwkeurig, gastgericht, behulpzaam en commercieel? Dan zoeken wij jou! Per direct zijn wij op zoek naar een medewerker sales en reserveringen.

Je ziet het als een uitdaging om gasten enthousiast te maken en te overtuigen. Ook onderhoud je het contact met (potentiële) opdrachtgevers en relaties via telefoon en mail.

Wie zijn wij?

Wij zijn een historische congreslocatie en grand café in hartje Amersfoort. Met een prachtige binnenplaats omringd door 13 vergaderzalen is het een beleving om hier te zijn. Onze zalen worden verhuurd aan bedrijven en organisaties voor kleine vergaderingen tot conferenties met meer dan 100 personen. Wij verzorgen alles tot in de puntjes met een klein team met gezellige collega’s. Hier kennen we elkaar, werken samen en hebben hart voor de zaak en de gasten. De lijntjes zijn kort en jouw input wordt gewaardeerd. Samen zorgen we voor een fijne beleving voor onze gasten.

Wat ga je doen?

Je verzorgt de aanvragen voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers en stelt zelfstandig offertes op en bevestigt afspraken. In ons mooie pand, een voormalig klooster, ontvang je opdrachtgevers en verzorgt rondleidingen. Met de collega’s van de horeca heb je dagelijks contact over de wensen van onze gasten. Met onze leveranciers zorg je voor de juiste producten en zorgt dat alle faciliteiten op tijd worden gezet.

Wie ben jij?

Een enthousiaste representatieve collega die van aanpakken weet maar ook in is voor een dolletje. Je bent accuraat en communicatief vaardig zowel aan telefoon als in persoon en representatief voor ontvangst en intake van gasten. Je hebt gevoel voor sales; ziet en pakt kansen voor het werven van nieuwe klanten. Microsoft 365 heeft geen geheimen voor je. Ervaring in sales en met Smart Event Manager software is een pré. Je voelt je thuis in een informele evenementenorganisatie.

Wat krijg je:

• Een contract voor 38 uur
• Een bruisende werkomgeving met leuke collega’s
• Salaris naar ervaring
• Elke maand een bedrijfsmassage door SasMobileMassage
• Elke dag lunch van de menukaart door onze chef-kok
• Overuren worden in tijd voor tijd gecompenseerd

Zie jij jezelf al helemaal werken in ons team of heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@observant.nl, t.a.v. Walrick Halewijn.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.