Beatrijs

Kom binnen!

Op zoek naar een ruimte buiten kantoor, nét even anders dan de standaard vergaderruimte? De Theodorus en Beatrijszaal zijn omgetoverd tot huiswerkkamers. Vergaderen in een warme en prettige omgeving. Ideaal voor een brainstormsessie, persoonlijke gesprekken, of informele sessies tot 10 personen.

Ook benieuwd naar de historie die achter deze deuren schuilt? De Theodoruszaal is vernoemd naar de geboren Amersfoortse heilige Theodorus van der Eem (1499-1572).  Van der Eem werd in 1675 zalig en heilig verklaard door de toenmalige paus IX. Beatrijs verwijst naar de gezegende vrouw, “gelukkige vrouw” of “gelukbrengster”.

Ervaar zelf de historie in een nieuw jasje!

Huiskamer

De ochtend samen starten in huiselijke setting?  Dat kan! Op de ruime sofa en stijlvolle en kleurrijke fauteuils beginnen jullie de dag relaxed met een kopje koffie en lekkernij. Wil je iets uitleggen met  ondersteunend beeld of video? Dat kan, je klikt met gemak de beamer even aan.

Beatrijszaal

Hoge tafels & uitzicht

Tijd om lekker aan de slag te gaan! Prettig om dan af en toe weer even wat hoger te zitten en te brainstormen. Deze gedachte kan je je direct op papier te zetten.  Ondertussen kijk je uit over de historische binnenstad met uitzicht over de grachten van Amersfoort en de Onze Lieve Vrouwe Toren.

Welke ruimte is geschikt?

De Theodoruszaal heeft de kleur blauw, wat staat voor ambitieus, plichtsbesef en volhardend, tot het doel bereikt is. De Beatrijszaal is voornamelijk groen, deze ruimte staat voor verandering. Even terugblikken naar wat jullie bereikt hebben, jaarcijfers evalueren en nieuwe doelen stellen voor de komende periode.  Beide ruimtes beschikken over grote raampartijen die veel daglicht naar binnen laten. Kortom, Lichte ruimtes die energie geven!

theodourus
Beatrijs
beatrijs banken