Elke 5 jaar een jubileum

Als het om uw bedrijfsfeest gaat moet alles tot in de puntjes geregeld zijn. Dat past bij uw organisatie. Een topfeest op een toplocatie verlangt een goede voorbereiding. Wij lopen het hele proces met u door, van vooraf gemaakte afspraken tot het einde van het feest. Dan kan er niets mis gaan.

Vier je bedrijfsfeest in de Observant

U kunt bij ons terecht voor uw bedrijfsfeest van 25 tot 500 personen. Door de ligging aan de rand van het centrum van Amersfoort in combinatie met een perfecte bereikbaarheid per openbaar vervoer (10 minuten lopen van treinstation) én per auto (grote parkeergarage op 50 meter), is De Observant de ideale locatie voor uw bedrijfsfeest of -jubileum.

Vraag een offerte
Observant feest

Zalen voor 4 tot 150 gasten,
van alle gemakken voorzien

Er zijn 13 ruimten beschikbaar in het voormalige klooster, variërend in grootte en capaciteit. Hoe u de zaal wilt indelen (in theater- of cabaretopstelling, in carré of U-vorm) is aan u. U krijgt hiervoor alle medewerking van ons. Voor elke zaal of ruimte geldt dat projectie- en geluidsapparatuur aanwezig is of kan worden geplaatst. Aan al uw wensen op dit gebied komen we graag tegemoet. Het gaat erom dat u een geslaagde bijeenkomst heeft. Wij dragen daar met alle plezier ons steentje aan bij.

Het mooie van ons kloostergebouw is dat u eenvoudig verschillende ruimtes kunt gebruiken voor deelsessies. Ideaal bij een plenaire sessie en bijvoorbeeld workshops in groepen.

Neem ook eens een kijkje in de binnentuin! Die biedt een oase van rust. Maar er kunnen ook 200 mensen in. In het voorjaar of de zomer een fantastische plek voor uw lunchbuffet …!