Iets te vieren

Het leuke van het geven van een feest is dat je iedereen kent. Dat is echter meteen ook het nadeel. Je bent alleen maar bezig met regelen en komt nauwelijks toe aan je gasten. De Observant biedt je de ruimte om je aandacht aan je gasten te schenken. Wij zorgen dat het feest tot in de puntjes verzorgd is. Vooraf in samenspraak met jou en tijdens het feest doen we dat op basis van onze ervaring, gastvrijheid en liefde voor dienstverlening. Wij houden zelf zóveel van feesten, dat we het heerlijk vinden om ervoor te zorgen dat het niemand aan iets ontbreekt.

Gefeliciteerd met je verjaardag!

Heel veel vrienden en kennissen of een handjevol? Bij De Observant heten we je van harte welkom voor elk verjaardagsfeest, groot en klein. Als jij je aandacht besteedt aan je gasten, zorgen wij dat het hen aan niets ontbreekt. Volgend jaar weer?

Vraag een offerte
Observant feest

Zalen voor 4 tot 150 gasten,
van alle gemakken voorzien

Er zijn 13 ruimten beschikbaar in het voormalige klooster, variërend in grootte en capaciteit. Hoe u de zaal wilt indelen (in theater- of cabaretopstelling, in carré of U-vorm) is aan u. U krijgt hiervoor alle medewerking van ons. Voor elke zaal of ruimte geldt dat projectie- en geluidsapparatuur aanwezig is of kan worden geplaatst. Aan al uw wensen op dit gebied komen we graag tegemoet. Het gaat erom dat u een geslaagde bijeenkomst heeft. Wij dragen daar met alle plezier ons steentje aan bij.

Het mooie van ons kloostergebouw is dat u eenvoudig verschillende ruimtes kunt gebruiken voor deelsessies. Ideaal bij een plenaire sessie en bijvoorbeeld workshops in groepen.

Neem ook eens een kijkje in de binnentuin! Die biedt een oase van rust. Maar er kunnen ook 200 mensen in. In het voorjaar of de zomer een fantastische plek voor uw lunchbuffet …!