Laden Evenementen

Naast een van de allerbeste trompettisten die ons land rijk is, is Jan van Duikeren, (Schiedam 1975), ook actief als componist en arrangeur. Zijn muzikale veelzijdigheid maken hem een geliefd sideman bij de meest uiteenlopende artiesten en muzikale bezettingen over de hele wereld, met als meest prominente voorbeelden: Dr. John, Paul Weller, Christian Mc Bride, Bob Brookmeyer, Lionel Ritchie, Diana Ross, Petter Maffay, Dr. Lonnie Smith, Sheila E., Joe Jackson, James carter, Trijntje Oosterhuis, Candy Dulfer en het Metropole Orkest.

Tijdens Amersfoort World Jazz Festival neemt van Duikeren met zijn JVD4 een Nederlandse jazzlegende mee: drummer John Engels. Hun gezamenlijke album Short Stories won maar liefst twee Edisons.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Wie John Engels recent op het podium zag, zal zich verbaasd hebben over de muzikale energie, interactie en souplesse die hij met zijn 88 jaren nog steeds bezit. Hij heeft in zijn lange en succesvolle carrière met bijna alle jazzgrootheden gespeeld en vele onderscheidingen ontvangen. Tot op de dag van vandaag inspireert Engels generaties musici met zijn bevlogen en ongeëvenaarde spel.

Gegevens

Datum:
16 augustus 2023
Tijd:
20:00 - 21:00
Kosten:
€7,50
Evenement Categorieën:
, ,

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
+ Google Maps
Telefoon
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant