Ja, ik wil…

Voor de mooiste dag van je leven kies je de fijnste locatie van Amersfoort. Dat is De Observant. Uiteraard ontbreekt het je aan niets, leggen wij al je gasten in de watten en is zo goed als alles mogelijk. Daar voegt De Observant een historie van 500 jaar aan toe. Dat voel je. Dat beleef je. Kom eens kijken en rustig bespreken wat jullie willen. Wij denken met onze ervaring graag met jullie mee. Voor elk gezelschap, groot of klein, hebben we een geschikte ruimte in ons historische pand. Het is immers jóuw dag. Ja, ik wil … in De Observant.

O ja, neem ook eens een kijkje in de binnentuin! Die biedt een oase van rust. Maar er kunnen ook 200 mensen in. Een fantastische plek om de bruidstaart aan te snijden …!

Bij het regelen van een bruiloft komt een hoop bij kijken. Wij denken graag met jullie mee en nemen jullie mee in het proces.  Lees hier meer over de werkwijze en handige tips.

Vraag een offerte
Observant feest

Zalen voor 4 tot 150 gasten,
van alle gemakken voorzien

Er zijn 13 ruimten beschikbaar in het voormalige klooster, variërend in grootte en capaciteit. Hoe u de zaal wilt indelen (in theater- of cabaretopstelling, in carré of U-vorm) is aan u. U krijgt hiervoor alle medewerking van ons. Voor elke zaal of ruimte geldt dat projectie- en geluidsapparatuur aanwezig is of kan worden geplaatst. Aan al uw wensen op dit gebied komen we graag tegemoet. Het gaat erom dat u een geslaagde bijeenkomst heeft. Wij dragen daar met alle plezier ons steentje aan bij.

Het mooie van ons kloostergebouw is dat u eenvoudig verschillende ruimtes kunt gebruiken voor deelsessies. Ideaal bij een plenaire sessie en bijvoorbeeld workshops in groepen.

Neem ook eens een kijkje in de binnentuin! Die biedt een oase van rust. Maar er kunnen ook 200 mensen in. In het voorjaar of de zomer een fantastische plek voor uw lunchbuffet …!