Laden Evenementen

Bassist Marius en saxofonist Alexander Beets besteden aandacht aan saxofonist Hank Mobley. Tijdens deze avond wordt niet alleen muziek gespeeld van deze ‘Legend’, maar wordt ook verteld over de artiest, zijn hoogtepunten en het genre.

Jazz in Observant, de leukste jazzclub van Midden-Nederland, is sinds 2005 een begrip in Amersfoort en de regio. Veel toonaangevende nationale jazziconen hebben er in de afgelopen jaren gespeeld. Voor het JazzPodium Amersfoort hebben de broers Marius en Alexander Beets het initiatief genomen om enkele avonden geheel te wijden aan legendarische musici uit de jazz. Marius maakt de arrangementen en stelt samen met Alexander het verhaal samen. Per avond worden andere gastmusici uitgenodigd.

Noem de naam Beets waar dan ook ter wereld en er staat een jazzliefhebber in de zaal op die weet waar je het over hebt: kwaliteit, maar ook een stevig potje bop en swing. En swing, dat komt saxofonist Alexander ‘The Hurricane’ Beets zeker brengen in De Observant. Beets stond, net als (en met en zonder) zijn broers al op podia en festivals over de hele wereld. Zijn mix van swing en ballads, standards en eigen werk kreeg in van Polen tot Thailand en Canada tot India voetjes van de vloer.

Tickets zijn HIER verkrijgbaar
Entree € 7,00 online | € 8,50 aan de deur

Ga naar de bovenkant