Laden Evenementen

Vrijdag 8 juli gaat het los in de Observant. Groove Society tovert de binnenplaats om in een groot feest met herkenbare en dansbare funk, soul en dance classics van de 70’s tot nu!

Funky Grooves & Soulful Moves
Groove Society is een beweging. Een movement. Want bewegen wil je, als de band speelt. Ze putten uit wereldhits van de grote namen in de soul en dance classics. Groove Society is geen crowd pleaser maar  deel van de crowd. Ze maken de muziek waarop ze zelf het liefste dansen.

Entertainment
Groove Society weet wat een feest is. De band bouwt er het liefste zelf een. Met een zanger en een zangeres die geboren entertainers zijn. Een ritmesectie die staat als een huis. Een strakke blazerssectie. Samen zorgen ze voor een live-experience die elk feest een dans-injectie geeft. Stilstaan mag – in deze society valt niemand uit de toon. Maar deze band garandeert je één ding: de vibe van Groove Society pakt uiteindelijk iedereen.

Dansbare Hits van Toen en Nu
Het repertoire van Groove Society bestaat uit wereldhits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s en van nu. Namen wil je? Oké: Bruno Mars, Michael Jackson, Prince, Earth, Wind & Fire, Diana Ross, Chaka Khan en nog veel meer. Dus met een beetje Fantasy vind je op A Brand New Day een Treasure in Boogie Wonderland. Think… Kiss… I’m Coming Out! Once You Get Started en Every Time I Turn Around: I Wanna Dance With Somebody! Zo’n avond wordt het? Ja, zó’n avond! Blame It On The Boogie!

Tickets HIER verkrijgbaar

Gegevens

Datum:
8 juli 2022
Tijd:
20:30 - 23:30
Kosten:
€15
Evenement Categorieën:
,
Site:
https://www.ticketkantoor.nl/shop/groovesociety

Locatie

Observant
Stadhuisplein 7
Amersfoort, Utrecht 3811 LM Nederland
Telefoon:
033-445 1654
Bekijk de site van Locatie
Ga naar de bovenkant