Laden Evenementen

Latinella combineert synthesizers met traditionele latin grooves in de mooiste popklassiekers tot een verrassende interculturele ervaring. De nummers zijn zowel bekend als verrassend. De muziek is lekker dansbaar, terwijl ook de geoefende luisteraar op zijn wenken wordt bediend.

De band is ontstaan doordat pianist/componist/arrangeur Jeroen van Helsdingen het idee kreeg om grote pophits te vertalen naar latinritmes. De stukken worden met zorg gekozen, waarbij naast herkenbaarheid ook het verrassingselement niet uit het oog wordt verloren. Door de Latin grooves te combineren met synthesizers ontstaat een hele nieuwe sound, met als ‘cherry on the cake’ het zwarte soulgeluid van blanke zangeres K-Bee.

In september en oktober 2023 trapten zij af op diverse kleinere podia en theaters, waar ze door een zeer enthousiast publiek werden ontvangen. Het concept slaat aan bij zowel oud als jong publiek, dat het repertoire enthousiast staat mee te zingen en te dansen. De muzikanten hebben stuk voor stuk grote speelervaring en hebben hun sporen verdiend in het vak. Hun enthousiasme en speelplezier onderling maakt deze groep uitermate overtuigend in hun live performance op het podium.

Line-up:
Jeroen van Helsdingen- Synths en toetsen
K-Bee – Zang
Taco Nieuwenhuizen – Bas
Franc auf dem Brinke – Drums
Martin Gort – Percussie

Tickets zijn HIER verkrijgbaar

Entree € 12,50 tot dinsdag 12:00 uur (online), € 15,00 vanaf dinsdag 12:00 uur (online en aan de deur)

Ga naar de bovenkant